védősisak
Vásárlás

Óvjuk a fejünket védősisak használatával!

A kezünk és lábunk mellett, a fejünk az, amire érdemes nagyon komolyan odafigyelnünk a munka során. Egy gyárban, műhelyben, építkezésen, fűrésztelepen, erdőben és más hasonló környezetben nagyon könnyedén megsérülhetünk, ha csak kicsit lankad a figyelmünk. Néha egyáltalán nem rajtunk múlik a kellemetlen helyzet kialakulása, mert azt a tényezők alakítják, de a védősisak jelenlétében megúszhatjuk a betegszabadságot. Nem véletlenül lettek kifejlesztve ezek a kivételes termékek, ugyanis komoly szerep jut nekik.

A nagy magasságokból aláhulló kisebb törmelékdarabok jelentősen fel tudnak gyorsulni és ilyenformán jelentős károkat okozni. A GP 3000 védősisak 5 év kihordási idővel bír, ami garantálja, hogy megtérülő legyen a befektetésünk.

HD polietilén héjjal rendelkezik. Többféle színben megrendelhető. Az állítható sisakkosár 6 ponton rögzített, a megfelelő tartás érdekében. Nedvszívó, szivacsos izzadságszalag teszi kényelmessé, de van hozzá téli bélés, arc- és hallásvédő. A prémiumkategóriás védősisak hasznos kiegészítője lesz munkaruházatunknak. Használjuk ki az előnyeit!