oldott oxigén mérő
Vásárlás

Oldott oxigén mérő remek funkciókkal

Halastavakban és haltenyészetekben gyakori az oxigénszint mérése, ellenőrzése, mint ahogyan bármelyik akváriumban is, hiszen a halaknak optimális körülményeket kell biztosítani az élethez és a fejlődéshez. Ehhez az oldott oxigén mérő nagyon jó, hiszen rendkívül pontos adatokat szolgáltat.

Az adwa.hu webáruházban kapható az AD 630 oldott oxigén mérő cseppálló kivitelezésű eszköz, ami nemcsak az említett területeken használható kiválóan, hanem akvapónia rendszerekben történő oldott oxigénszint ellenőrzésére is, szennyvízkezelőkben a levegőztetés szintjének mérésére, valamint környezetvédelmi feladatokra. Előnyei közé tartozik a galvanikus DO szenzor, beépített hőmérséklet-érzékelővel, illetve az automatikus hőmérséklet-kompenzáció, aminek köszönhetően pontos méréseket lehet végezni bármilyen hőmérsékleten.

Az oldott oxigén mérő további remek funkcióiról minden információ elolvasható a weboldalon. Ezek garantáltan meggyőzik Önt arról, hogy ez a szerkezet lesz a legjobb választás a céljaihoz.