házi vízellátó
Vásárlás

Mikor kell a házi vízellátó?

Vannak olyan félreeső helyek, ahol a házak vízellátása hagyományos módszerekkel lehetetlennek bizonyul. Ilyen esetekben a házi vízellátó fog majd gondoskodni a tanya, a nyaraló vagy más épületek szükségleteiről.

Ezek az úgynevezett kicsi vízművek egy szivattyú segítségével fogják szállítani a folyadékot, amit a nyomáskapcsoló irányít majd. Szükség lesz még hidrofor tartályra is, hiszen itt tárolódik az a folyadék, ami a nyomás biztosításához kell akkor, amikor csak pár percre nyitjuk meg a csapot, például kézmosáshoz.

Ez a tartály segít abban, hogy a szivattyúnak ne kelljen folyamatosan ki- és bekapcsolnia, így az élettartama is lényegesen hosszabb lesz. Ma már lehetőségünk van az automatizálásra is, így a berendezés magától is bekapcsol majd, ha nyomáscsökkenést érzékel.

Mi magunk is megadhatjuk az elvárt nyomás értékeket, így nem kell félnünk a szárazon futástól, a házi vízellátó nem fog a távollétünk alatt tönkremenni. A kedvező árakért forduljon már most a szivattyuwebaruhaz.hu oldalhoz!