öntöttvas WOK
Vásárlás

Néhány érv az öntöttvas WOK mellett

A hazai konyhában készülő zamatos ízeket érdemes lehet időnként kicsit kombinálni a távol-keleti finomságok egyedi aromájával. Természetesen, ha már nekilátunk ezen receptek szerint főzni-sütni, akkor megéri befektetni olyan edényekbe, amiben a messzi földrészen is készülnek a különlegességek. Az öntöttvas WOK kifejezetten beletartozik ebbe a kategóriába.

Amennyiben Thaiföldön vagy Kínában járunk egy piacon, ott a szabadban használják ezeket a kivételes eszközöket, amelyekből akár 2 méteres változatok is készülnek. Természetesen a hazai környezetben az öntöttvas WOK jóval szerényebb méretekkel rendelkezik, de a teljesítményét tekintve tökéletesen megállja a helyét.

A különlegessége az alakjában rejlik, ugyanis a gömb keresztmetszetét öntik formába a készítők. A termék belsejében ennek hatására sajátos körülmények jönnek létre, így az alapanyagok gyorsan elkészülnek. Az öntöttvas WOK már az anyagát tekintve is nagyon tiszteletet parancsoló, ha más nem a súlyát tekintve, de ez mindenképpen hozzátartozik a sajátosságihoz. Minden konyhában helye van ennek a műalkotásnak.