lánckenő olaj
Vásárlás

Lánckenő olaj értékes adalékokkal

Egy motoros kézi fűrészre mindig szükség lehet a ház körül, főleg ott, ahol a téli tűzifát is a gazda szokta felvágni. Ennek tökéletes funkcionálását a lánckenő olaj biztosítja. Alkalmazása révén nem korrodálódnak és nem kopnak a láncszemek.

Az internetről is meg lehet már vásárolni ezt a terméket, például a hungarolube.hu webáruház kínálatában felfedezhető SL 55 ISO VG 80 típusú lánckenő olaj olyan speciális kenőanyag, ami megfelelően tapad a láncszemeken. Előnyös tulajdonságai közé tartozik a kopásgátló adalék, ami jelentősen képes csökkenteni a láncszemek elhasználódását és növelni azok élettartamát. Eme lánckenő olaj pozitív jellemzői közé sorolandó a korróziógátló adalékanyag, valamint a jó tapadó képesség is.

Változó külső körülmények között is megtartja a jó folyási és kúszó adottságait. Mivel a láncok alkatrészeit egyenletes vastagságban vonja be, így elősegíti a gazdaságos üzemeltetést. Az említett webshopban többféle kiszerelésben kapható ez a magas minőségi, hatékony lánckenő olaj.