eszterga javítás
Szolgáltatás

Nagyon fontos a gép karbantartás

Amikor elromlik és javításra szorul egy esztergagép, akkor a TEAC csapata egy előre megtervezett, régóta érvényben lévő, mindig sikert garantáló folyamat alapján dolgozik. Az eszterga javítás lépéséinek betartása biztosítja a hatékonyságot és azt a végeredményt, amit a kliens elvár.

Mivel is kezdődik az eszterga javítás? Először is megvizsgálják a masinát a szakemberek. Ez mindig elengedhetetlen az árajánlatot megadását tekintve. Az állapotfelmérés során tapasztaltak alapján ajánlatot ad a TEAC az elvégzendő munkára.

Ekkor a hozzáértők az eszterga javítás lehetséges alternatíváit is elmondják. A lényeg, hogy a kuncsaftnak mindig tudnia kell, hogy mi. mennyibe kerül, mire számíthat és mit éri meg választani. Az ajánlatadás előtt, és az állapotfelmérés után. szóban egyeztet a vállalat a megrendelővel.

Így mindig pontosan tudni fogják a kollégák, hogy az ügyfél mit is akar. Előfordul, hogy a részleges eszterga javítás is elegendő ahhoz, hogy a gép rendesen tudjon működni, illetve az üzemképes maradjon mindaddig, amíg a teljes felújításra sor kerül. Ha a kliens elfogadja az árajánlatot, azt a cég szerződéses keretek közé foglalja.

Rögzítésre kerül az eszterga felújításával kapcsolatos összes teendő, árazás, felelősség, fizetés módja és a teljesítések tervezett ideje. A gép karbantartás a leírtaknak megfelelően, vagy a megbízó telephelyén, vagy külső telephelyen kerül elvégzésre. Mire is kell számítani ekkor?

Nos, ha például a mechanikus és elektromos alkatrészeket teljesen fel kell újítani, ki kell cserélni, akkor a szakértők megszerveznek a kellékek beszerzésétől, előállításától, köszörülésétől kezdve a teljes mechanikus szétszerelésen át az összeszerelésig mindent. A gép karbantartás, szerelés során tehát maximálisan lehet számítani erre a cégre.

Mi a helyzet a mechanikus felújítással? Nos, ekkor a szerkezetben található csapágyak minden esetben kicserélésre kerülnek. Általában a trapézorsókat és anyákat, ha arra valóban szükség van, a munkatársak felszabályozzák vagy kicserélik. Ezért is eredményes a gép karbantartás.