kerítés háló
Vásárlás

A szélfogó és kerítés háló megannyi előnye

Sokan a kertjüket csakis akkor tudják maximálisan kiélvezni, ha az teljesen védve van a behatolókkal szemben, illetve a kíváncsi tekintetek is maximálisan ki vannak zárva. Az utóbbinál segíthet a kerítés háló. Nem kell egyből arra az esztétikusnak nem mondható, zöld színű modellre gondolni.

Manapság már könnyedén megvehető az a szép és tartós kerítés háló, amelyik minden tekintetben megfelel. A belatasgatlo.hu weboldalon ennek a felhozatala igen nagy. A stramm jellegét az adja, hogy különleges hurkolási technológiával készül.

Egy szett teljes mértékben alkalmas a belátás korlátozásra, teraszok, erkélyek, kiskertek esetében intim, zárt terület kialakítására. Az efféle kerítés háló egyedi tulajdonsága még az, hogy nem csupán a kíváncsiskodókat tartja távol, hanem véd az Nap erős sugarai ellen, illetve az esőtől sem kell ennek köszönhetően tartani.

Lényeges szempont a megbízható védelem és természetesen az időjárás állóság. A kerítés háló szép külseje mellett, meghatározó tényezővé vált az UV stabilitás, nem csupán azért, mert a napfény nem fakítja ki a ponyva színét, hanem azért is, mert megvédi a lakók bőrét, szemét a káros sugaraktól.

Ez júliusban és augusztusban nagyon jól jön. A hálót nagyon egyszerűen lehet telepíteni. A széleket megfogatva feszíthető ki az egész. A shopban megvehető a szintén szükséges szélfogó háló. Amellett, hogy felfogja a szelet, más jó adottságokkal is bír.

A szélfogó háló mellett szól, hogy elrejti a kertet vagy épp a teraszt annak érdekében, hogy mindenki nyugodtan tudja élvezni a megérdemelt pihenést. A szőtt háló megakadályozza az utcafrontról a belátást, így a szomszédokat könnyen ki lehet zárni a magánéletből.

A szélfogó háló a speciális anyagának köszönhetően akkor is helytáll, amikor a megszokottnál jobban fúj a szél. A szélfogó háló Nortene Fixatex kapoccsal, vagy egy egyszerű gyors kötözővel, 30-50 cm-enként rögzíthető. A háló jó tulajdonsága, hogy vágás és méretre szabás után sem bomlik, így a rögzítést követően is tartós és évekig ellátja a feladatát.