S21 tok
Vásárlás

Mindig biztonságban tartja a smartphone-t ez az S21 tok

A Samsung évek óta bizonyítja, hogy az élmezőnyben van a modern okostelefonok tervezését és gyártását illetően. De akárcsak a többi gyártó, ez sem tekinti a legfontosabbnak a készülékek ellenálló képességének és tartósságának a növelését. Ezért az, aki azt szeretné, hogy a legújabb generációs terméke évekig helytálljon, az S21 tok mellett kell döntsön.

Ugye a Samsung minden egyes szériájánál készít egy alap telefont, amihez társít egy csúcskategóriás, drágább modellt, illetve egy szélesebb körben elérhető, olcsóbb, de szintén nagyon megbízható mobilt. Mondani sem kell, hogy mindegyik S21 típushoz ezer és ezer telefontok vásárolható meg.

A bluedigital.hu oldalán is elképesztően bő a választék, főleg az S21 tok kategóriában. De melyiket érdemes választani? Számtalan mindenre szükséges odafigyelni, amikor a beszerzésre kerül sor.  A legkedvezőbb árú S21 tok az egyszerű szilikon verzió.  Ennek is vannak különböző változatai.

Manapság kedvelt az átlátszó modell, de sokan szeretik a nagyon színes és az egyszínű fajtákat is. Gond nélkül beszerezhető az iskolás mintás, szuperhősös, csillogó-villógó és persze a teljesen minimalista kialakítású egyaránt. Abban az esetben, ha a mobil nagyobb igénybevételnek van kitéve, akkor jó választás a defender néven ismert S21 tok.

Az extra biztonságot nyújtó Xiaomi Mi 11 tok

Ha valaki a munkája miatt, a hobbijából adódóan jobban meg kell védje a mobilját, csakis egy eszközt választhat. A megerősített, ütéselnyelő Xiaomi Mi 11 tok kétségtelen, hogy minden szituációban helytáll. Nem kell azt hinni, hogy egy túl vastag, a használat közben sok kellemetlenséget okozó eszközről van szó. Bizony a defender Xiaomi Mi 11 tok nem sokkal vastagabb a megszokott modelleknél.

A lényeg, hogy az ütésálló telefontok plusz megerősítéssel van ellátva azokon a helyeken, ami kritikus lehet egy leesésnél, külső hatásnál. A Xiaomi Mi 11 tok épp ezért képes a megszokottól jóval nagyobb fizikai erő hatása ellen is védeni a mobilt. Számtalan változatban kapható ez a Blue Digital shopban, ahol az árak reálisak és a magas minőség minden termékre igaz.