Fog implantátum
Szolgáltatás

Miért jobb az IHDE fog implantátum?

A svájci módszer világszerte népszerűvé vált, hiszen kevesebb fájdalommal jár és ár-érték arányában is kedvezőnek számít. A hagyományos fog implantátum esetében nagyon hosszú a gyógyulási idő. Az IHDE azonnal terhelhető modern változattal viszont más a helyzet. De miért van ez így?

A hagyományos fog implantátum végleges behelyezésére legkevesebb 185 napra van szükség, de ez az idő elhúzódhat akár egy teljes évig is. Akárhogy szépítjük, elég kemény tortúrán kell átesnie a páciensnek, mire élvezheti a végeredményt.

Nem csoda, hogy ez sokakat eltántorít az egész eljárástól és inkább a műfogsor mellett döntenek. Hagyományos esetben, hogyha nincs szükség például csontpótlásra, akkor az IHDE fog implantátum beépítése nem kerül több időbe 4 teljes napnál. A kezelések száma 8-25 alkalomról lecsökken, 3 maximum 8 alkalomra.

A különbséget a statisztikák bizonyítják és az a több 100000 páciens, aki a 21. századi fogpótlás legmodernebb változatát választotta. A dentalcenterkelemen.hu weboldalon megtalálhatóak az IHDE fog implantátum árak.