mediterrán növények
Vásárlás

Mediterrán növények a kedves hangulatért

Sokunknak a gyermekkor csodálatos virága a margaréta, amiből gyakran szedtünk egy kisebb csokorra valót az anyukánknak, amikor a közeli réten, mezőn játszadoztunk. Persze az a fajta nem tartozott a mediterrán növények közé, most viszont lehetőség van megvásárolni egy nemes fajtát a virag-online.hu webáruház jóvoltából. 

Az itt kapható margaréta egy olyan dísznövény, amelyik a Kanári-szigetekről származik, a 28-30. szélességi körből, ezért nem meglepő, hogy a magyarországi telet nem képes a szabadban tölteni. Ez a mediterrán növények egyik legszebb példánya, ráadásul egész nyáron gazdagon ontja a gyönyörű virágait. A kert napos részeit szereti, így a folyamatos virágzása biztosított.

Ugyanakkor a mediterrán növények kategóriájába tartozik a citromfa, a panamai narancs, a tölcsérjázmin, a fűszerbabér, a murvafürt bokor, az olajfa, hogy csak néhányat említsünk. Igazán kellemes, mediterrán hangulatot teremthetünk az otthonunkban ezekkel a szép dísznövényekkel. A mediterrán növények megrendelése rövid idő alatt lezajlik.