Rendszerkészülék
Vásárlás

DECT rendszerkészülék a szabad kezekért

A fogyasztók rendszerint előnyben részesítik a vezeték nélküli eszközök használatát a folyamatos helyhez kötöttség elkerülése miatt úgy, hogy közben a töltöttségi szint is fenntartható legyen.

Ezt igyekeztek a gyártók a Panasonic rendszerkészülék DECT verzióiban megtestesíteni. A kellően megvilágított kijelző nagy mérete igazodik a kényelmes és gyors használathoz, mivel az információkat jól átláthatóvá teszi. A

z állomáshoz általában 4 kézi beszélő csatlakoztatható, amibe minden hívás után visszahelyezheti a készüléket, azonban a nagyméretű akkumulátornak köszönhetően, a készenléti idő akár egész napos használat mellett is kiszolgálja töltés nélkül. A Panasonic rendszerkészülék meghatározott típusaihoz szükség esetén mikrofonos fejbeszélő is csatlakoztatható, hogy a kezeit szabadon tudja használni.

A rendszerkészülék kijelzője alaphasználat esetén szünet nélkül jeleníti meg a pontos időt, a töltöttségi szintet, a dátumot és az esetlegesen beérkező üzeneteket vagy nem fogadott hívásokat. Bármelyik variáns mellett dönt, biztosan nem kell a telefonkészülékhez kötnie magát.