Lakásbiztosítás kötése
Szolgáltatás

Lakásbiztosítás kötése 3 egyszerű lépésben – Díjkalkulátorral!

Viszonylag jó statisztika olvasható, mégpedig az, hogy a magyarországi lakások mintegy 65-70%-a biztosított, azonban az is kijelenthető, hogy a megkötött lakásbiztosítások 75%-a nem, esetleg csak részben nyújt megfelelő védelmet. Ráadásul a szerződések nagy része elavult, pedig 2 évente fontos lenne aktualizálni minden kontraktust, ráadásul a biztosítók ajánlatai is különböznek egymástól. A lakásbiztosítások összehasonlítására szolgáló kalkulátorhoz kattints IDE! Ezt a díjszámítót nagyon könnyű használni, csupán néhány kérdésre kell pontos választ adnunk és máris mutatja az eredményeket.

Nagyon fontos, hogy a lakásbiztosítás szerződés paraméterei úgy legyenek összeállítva, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtson szükség esetén. Sajnos, bármennyire is elővigyázatosak vagyunk, olykor elkerülhetetlen, hogy az ingatlanunkban vagy a vagyontárgyainkban néha kár keletkezzen. Jelentős is lehet a veszteség, de bármekkora a kár, senkinek nem hiányzik a fölösleges kiadás.

Ha rendelkezünk egy jól összerakott lakásbiztosítással, akkor már nem a saját zsebünkből kell finanszírozzuk a helyreállítási munkálatokat. A biztoshely.hu weboldalon található kalkulátor használatával több mint 10 társaság ajánlatait hasonlíthatod össze, így könnyen megtalálod a leginkább megfelelőt. Jobbnál jobb ajánlatok között válogathatsz pár perc alatt, nem kell felkeresned személyesen egyetlen biztosítót sem ez ügyben. Azt is jól tudjuk, hogy milyen a legtöbb biztosítási szakértő, még ha nem is a legjobb ajánlatot adják, akkor is rábeszélik az emberre.

Tehát sokkal, ha saját magad döntöd el, hogy melyik lesz számodra az ideális. Kiemelten figyelned kell arra, hogy milyen szolgáltatásokat ígér egy-egy ajánlat. Bár rengeteg különbség van a biztosítási ajánlatok között, azért az alapszolgáltatás nagyjából mindenhol ugyanaz. Segítséget lehet várni tűz, robbanás, villámcsapás, vihar- és jégkárok, földrengés, földcsuszamlás esetén. Ha ettől nagyobb védelmet szeretnél az otthonodnak, kiegészítő biztosításokat is választhatsz.