Szerszámok profiknak
Vásárlás

Különlegesnek számít a Wiha csavarhúzó

A profi szakemberek és az amatőr barkácsolók elengedhetetlen eszközének számít a csavarhúzó. Szinte minden helyzetben nagy hasznát lehet venni, hiszen nagyon sokféle tárgyat csavarok tartanak össze.

A Wiha csavarhúzó kiemelkedik a hagyományos változatok közül. Az olcsó, rosszminőségű szerszámok könnyen tönkre mehetnek, hogyha egy beszorult csavart kell kioperálni a helyéből. Bizonyos esetekben az is előfordulhat, hogy maga a csavar keményebb anyagból készült, mint a szerszám.

Ilyenkor szinte biztos, hogy tönkremegy az adott eszköz, kivéve abban az esetben, hogyha a Wiha csavarhúzóról van szó, ugyanis ez az anyagát tekintve rendkívül ellenálló.

A markolat kialakítása ergonomikus, ezért a nagy erő kifejtéséhez is tökéletesen alkalmas. A szigetelt Wiha csavarhúzó például villanyszereléshez is biztonsággal használható. Kitűnő választás, baráti áron, amiért igazi minőséget kaphatunk néhány kattintást követően. A Wiha csavarhúzó szettben is beszerezhető a webáruházból. Nem hiányozhat egyetlen ezermester szerszámgyűjteményéből sem.