Nagyszerű intelligens karóra
Vásárlás

Intelligens karóra remek minőségben

Vannak olyan események, alkalmak, amikor nem elég csak egy szimpla jegyzetfüzet, toll, bögre kombinációt átnyújtani a meglévő vagy a leendő üzleti ügyfeleknek. Ha valami nívósabbra, kicsit drágábbra lenne szükség, akkor az intelligens karóra tökéletes választás lesz.

Nem is gondolná az ember, de egy ilyen termék is funkcionálhat reklámajándékként. Nem elég, hogy hatásos és az átadója bőkezűségéről árulkodik, de garantáltan használatban lesz, ez pedig mindig emlékeztetni fogja a viselőjét a terméket prezentáló vállalkozásra. Az intelligens karóra képes azt az üzenetet közvetíteni, hogy a megajándékozott partner kiemelt fontossággal bír a számunkra. A rajta elhelyezett logónak köszönhetően pedig, széles körben képes terjeszteni a cég hírnevét.

Az intelligens karóra, ahogy az a nevében is szerepel, nemcsak az időt képes mutatni, hanem többek között hívások indítására, szöveges üzenetek, mint az SMS vagy az e-mail olvasására és még megannyi hasznos dologra alkalmas, amelyek az üzleti világban és a magánéletben is nélkülözhetetlenek.