Könyvelés kedvező áron
Szolgáltatás

Könyvelés kezdő és működő cégeknek

A Next Accounting könyvelőiroda magas színvonalú tanácsadást kínál az ügyfeleinek a jelenlegi számviteli és adószabályok kérdéseivel kapcsolatban. Konzultációkat folytatunk a könyvelés és az adóügy minden területén, beszámolókat készítünk, elvégezzük a vállalkozás bérszámfejtését. Valamint folyamatos és átfogó számviteli szolgáltatást nyújtunk a cégünk legjobb szakemberei által.

A könyvelőinktől kapott információk felhasználásával hatékony üzleti döntéseket hozhat és ezzel egyidejűleg időt spórolhat meg a szükséges információk önálló felkutatásán.

Amit mi nyújtunk: a vállalkozások és szervezetek teljes támogatása; az adóteher optimalizálása; adók, járulékok, munkavállalói bérek, egyéb kifizetések kiszámítása; a könyvelés vezetése és helyreállítása; jelentések elkészítése és benyújtása, tanácsadás bármilyen kérdésben.

Ha professzionális könyvelés szükséges a cégének vagy egyéni vállalkozásának, lépjen kapcsolatba velünk! A képzett alkalmazottaink segítenek a munka legmagasabb szintű megszervezésében.