zuhanyfal üveg
Vásárlás

Könnyen használható zuhanyfal üveg

A walk-in zuhanyzónak számos előnye van, a hagyományos kádas kombinációval szemben. A zuhanyfal üveg több helyet biztosít, mivel a méretek nincsenek a kád határaihoz kötve. Ez lehetővé teszi, hogy több hellyel rendelkező burkolatot hozzon létre, így a zuhanyzó tágas szentélyt biztosít.

A kádaknak sok sarka és rése van, ezek megnehezítik a tisztítást. A zuhanyfal üveg minimális résekkel és ívekkel rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a tisztítást. Az ilyen típusú megoldások további szórakoztató előnye, hogy az ajtót is kiválaszthatja.

Míg a kád/zuhany kombinációk hagyományosan a függönyre korlátozódnak, a kabinok számos burkolat-kialakítási lehetőséget kínálnak, lehetővé téve, hogy olyan egyedi helyet alkosson, amiről álmodott.

A megközelíthetőség és az egyszerű használat a walk-in zuhanyfal üveg egyik nagyon fontos jellemzője, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezekbe sokkal könnyebb bejutni, mint a kádakba, főleg azoknak, akik mozgássérültek vagy kerekesszékesek. Könnyebbé és problémamentessé teszik a zuhanyozási folyamatot.