zuhanásgátló
Vásárlás

Kiváló minőségű zuhanásgátló ipari alpinistáknak

Azok a munkások, akik nap mint nap az épületek falain vagy nagy magasságokban dolgoznak, mindenképp be kell biztosítsák magukat a zuhanás ellen. Webáruházunk minőségi munkavédelmi eszközei és munkaruhái között ezek a biztonsági elemek is megtalálhatóak, legyen szó akár automata zuhanásgátló eszközről, akár hevederről vagy biztonsági kötélről.

A kötelezően erős anyagokból készült heveder szalagok rendszerint acél karabinerrel egészülnek ki. Vásároljon kizárólag olyan zuhanásgátló eszközöket, amelyek CE minősítést kaptak. A webáruházunkból megrendelhető kötelek és biztonsági elemek a Portwest gyártásában készültek, már maga a név is garancia a minőségre. A különféle zuhanásgátló és hevederek mellett, vállalatunk számos ergonomikus kialakítású kesztyűt, sisakot is forgalmaz. Ha ezekre is szüksége van a munkája miatt, akkor bátran rendelje meg tőlünk!

Kategorizált elosztásuknak köszönhetően könnyedén megtalálja majd azokat a modelleket, amiket használni szeretne munkavégzéskor. Ha kérdései vannak, tegye fel nekünk e-mail-ben vagy telefonon!