kesudió
Vásárlás

A kesudió kiváló nasi

Az emberek egyre nagyobb figyelmet szentelnek arra, hogy mozizás vagy tévézés közben mit ropogtatnak. Vannak, akik a pattogatott kukoricára esküsznek, mások a burgonya alapú chipsek mellett teszik le a voksukat. Az egészséges életmódot követők azonban inkább magokat vagy gyümölcs-chipset fogyasztanak szívesebben.

Nagy kedvenc – a mogyoró után – a kesudió, mivel hasonlít a dióra, viszont ropogós, mint a földimogyoró. A kesudió vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék, ezt a magot pedig hántolt formában megrendelheti a webáruházunkból. Bioboltunk természetesen nemcsak kesudió forgalmazásával foglalkozik, mivel különféle diók és mogyorók kaphatóak ugyanitt.

Előszeretettel fogyasztják azok is, akiknek vashiányuk van, de az érrendszer karbantartására, valamint a koleszterinszint szinten tartására is kiváló. Magas kalciumtartalma van, erősíti a csontokat és az izmokat, a benne lévő magnézium pedig jó a szemhéjremegésre, stressz-oldásra. A kesudió tárolása légmentes üvegben javasolt, hűtőben fél évig, fagyasztóban akár 1 évig is eláll.