Szolgáltatás

Izgalmakat garantálnak az Assassin’s Creed könyvek

Amikor van némi szabadidőnk és minőségi kikapcsolódásra vágyunk egy jó könyv társaságában, akkor válasszunk okosan! Mindenki másféle történeteket kedvel, de az Assassin’s Creed könyvek biztosan elnyerik a legtöbb olvasó bizalmát. A rendkívül mozgalmas történet voltaképpen a bosszúról és a sanyargatott nép felszabadításáról szól.

Ezio családjának a nevét, a régi, nagyhatalommal bíró itáliai uralkodó fejedelmek bemocskolták. Ahhoz, hogy sikerüljön visszaállítani a becsületét, első lépésben ki kell tanulja az orgyilkosok mesterségét. Számos segítőtársa akad, akik között ott van a nagy gondolkodó és feltaláló Leonardo da Vinci is. Az Assassin’s Creed könyvek egyik legérdekesebb része a kezdet, ami kibontakoztatja a történetet és megteremti a lehetőséget a folytatásra.

Már tudjuk, hogy mit érdemes a kezünkbe venni, ha el akarjuk terelni a figyelmünket a mindennapokról. Már csak az a kérdés, hogy pontosan hol szerezzük be. Az Assassin’s Creed könyvek teljes sorozata megtalálható online, a scifimarket.hu webáruházban. Csak néhány kattintás és máris a miénk lehet mindegyik kötet.