kiadó irodaház
Szolgáltatás

Így találhatsz könnyebben kiadó irodaházat a 14. kerületben

A felfelé ívelő vállalkozások szempontjából fontos szereppel bír az adott irodaház elhelyezkedése. Az, ha az üzleted „gócpontja” frekventált helyen van, számos előnnyel jár. Egyrészt a leendő ügyfeleid könnyebben találnak meg, másrészt pedig Te és a munkatársaid is kényelmesebben fogjátok magatokat érezni, ha a fontosabb szolgálatók karnyújtásnyira vannak az ingatlantól. Az irodakeresés tipikusan a hosszadalmas, fáradtságos feladatok közé tartozik. Persze ennek nem kell feltétlenül így lennie.

Ha Budapest XIV. kerületében keresel kiadó irodaházat, akkor sok időt megtakaríthatsz a megfelelő irodakereső használatával. Az Irodakereső portál használata költségmentes. Az viszont, amit az oldalon eltöltött idődért cserében kapsz, felbecsülhetetlen értékű. Könnyen, gyorsan és hatékonyan kereshetsz rá az általad fontosnak tartott tényezőkre, így csak azon opciók között kell „mazsolázgatnod”, amelyek tényleg relevánsak az esetedben.

Hazánk egyik legnépszerűbb irodakommunikációs portáljának keresőmoduljában valóban személyre szabhatod a keresést. Nemcsak a területi elhelyezkedés, az irodaházak kategóriája és ár alapján „szűrhetsz”, de ha kifejezett igényed van a leendő irodahelyiség állapotára vonatkozóan, azt is könnyedén beállíthatod a keresőpanelben. Ennek tükrében választhatsz az átadott, az építés- vagy a tervezés alatt álló ingatlantípusok közül. Budapest XIV. kerületében több olyan irodaház is található, ami vonzó lehet számodra.

Ha nem szeretnél kompromisszumot kötni a minőség és a költségek tekintetében, ajánljuk figyelmedbe a Geo Hungária A kategóriás irodaházat. Ha hosszú távban gondolkodsz, az irodaház tökéletes választás. A modern épület egyedi, különleges kialakítású, csendes, hiszen a belső kertre néz. A Geo Hungária irodaház 2008-ban épült, viszont 2016-ban teljesen fel lett újítva. A kétszintes épület 11 tágas irodahelyiséget és nagyobb recepciót is magába foglal, emellett természetesen rendelkezik teakonyhával, kisebb tárolóhelyiséggel, komfortos mellékhelyiségekkel.