utazzon csak kabin bőrönd segítségével
Vásárlás

Igényes belsejű utazótáska

Annak a légitársaságnak a szabályzatát, amelyikkel utazni óhajtunk, maradéktalanul be kell tartani. Tehát, amennyiben útra készül, utazzon csak kabin bőrönd segítségével és ha az megfelelő méretű, akkor nem kell számolnia semmiféle kellemetlenséggel a reptéren!

Ha éppen nem rendelkezik a megfelelő kabinbőrönddel, az sem jelent problémát, hiszen az itt fellelhető webáruházból nagyon könnyen és gyorsan meg tudja rendelni és az utazás előtt már meg is kapja. Elegáns formájú és színű darabok ezek a termékek, ha közülük választ, akkor biztosan büszkén húzza majd maga után az új modellt. Készleten van például a Roncato IRONIK kétkerekű, bővíthető kabinbőrönd, ami több divatos színben, erős, de ugyanakkor könnyű nylon-poliészterből készült.

Az elejének sarkait erős kéderes védőrátéttel óvják, a külseje igen mutatós, a belseje pedig igényes és tetszetős. A befogadóképessége növelhető, mert van egy kiengedhető bővítője, tehát kiváló termék. Ne feledje, utazzon csak kabin bőrönd segítségével és minden rendben lesz!