hosszú ujjú felső
Vásárlás

Hosszú ujjú felső strabíró anyagból

A hideg szezonban még több hosszú ujjú ruhadarabra van szükség, hiszen ezeket kint és bent egyaránt viseljük. A gyermekeknek jó sok hosszú ujjú felső beszerzéséről kell gondoskodnunk, hiszen a bölcsiben, oviban, iskolában, de még otthon is nap mint nap szükség van 1, olykor 2 darabra is.

Na és itt jön a probléma! Rengeteg boltban kaphatunk nagyon cuki felsőket, viszonylag olcsón. Ezek minősége azonban igencsak megkérdőjelezhető. Pár mosás után ugyanis azt tapasztaljuk, hogy a színek már egyáltalán nem élénkek, a minták, nyomtatott matricák pedig közel sem olyanok, mint kellenének. A jó minőségű hosszú ujjú felső megvásárlása bőven megtérül, még akkor is, amennyiben az adott darab valamivel drágább, mint a nagy üzletláncok termékei.

A jó anyagú, tartós színű felsők ugyanis még sok mosás után is kifogástalanul festenek abban az esetben is, ha történetesen folteltávolítót is kellett alkalmazni. Ilyen hosszú ujjú felsők nagy választékban, gyönyörű kivitelben kaphatóak a libelula.hu webáruházban.