villanykapcsoló bekötése
Szolgáltatás

Hogy a legbiztonságosabb a villanykapcsoló bekötése?

Igen bíztató tendencia, hogy az elektromos hálózatok felújításánál is a biztonság a legfontosabb a magyaroknak. Noha a költségek nem mindig barátságosak, a villanykapcsoló bekötése egyre gyakrabban van bevált szakemberekre bízva. A Schneider Electric online felméréséből kiderül, hogy a magyaroknak kiemelten fontos a biztonság, amikor új villamossági szerelvényt vásárolnak.

Talán meglepő, mégis az ár csak a második helyen szerepel a választásnál, a harmadikon pedig az, hogy mit ajánl a kereskedő, illetve a villanyszerelő. A villanykapcsoló bekötése itthon is elsősorban szakemberek által van végezve, jó minőségű anyagokkal.

Kissé aggasztó azonban, hogy a válaszadók harmada olyan otthonban él, ahol elektromos hálózat 15 évnél régebben lett felújítva. Jóval kevesebben, mint régen, de ma is sokan úgy vélik, hogy a villanykapcsoló bekötése nem feltétlenül igényel szaktudást és tapasztalatot, így saját maguk próbálják megoldani az elektromos hálózattal, illetve egyes eszközökkel kapcsolatos kisebb problémákat.