helyszíni állapotfelmérés
Szolgáltatás

Helyszíni állapotfelmérés adás-vételt megelőzően

Visszatekert kilométeróra, elrejtett sérülések és hasonló rémtörténetekbe bukkanhatnak a használt autóra vadászók. Hogy könnyed lélekkel megvásárolhassuk a kívánt gépkocsit, vegyük igénybe a helyszíni állapotfelmérés szolgáltatást! Akár az adásvétel helyszínére is kérhetjük a szakembereket, akik átvizsgálják a járművet, így megbizonyosodhatunk, hogy az előző tulajdonos állításai valósak.

A fényezés rétegvastagsága árulkodik arról, hogy volt-e korábban sérülése, horpadása az autónak. Megvizsgálják a gumikat, megtudjuk, mikor szükséges azokat leghamarabb cserélni. Feltérképezik a korrodáló részeket és természetesen a belső rendszer is diagnosztikára kerül.

Helyszíni állapotfelmérés már hibrid vagy elektromos autóra is kérhető, aminek ellenőrzik az akkumulátor és a teljes elektronikai rendszer állapotát. Biztonságunk érdekében rendkívül fontos, hogy helyszíni állapotfelmérés alkalmával a biztonsági övet és a légzsákokat is megvizsgáljuk. Teljes felmérés kérhető az esztétikai és műszaki állapotról, a jó vétel érdekében.