Fonyódi szállás
Szolgáltatás

Fonyódi szállás a híres piac közelében is van

A Balatont egyre több magyar és külföldi turista keresi fel, persze nemcsak nyáron, hanem ősszel és télen is. A gasztronómia és kézműves vásárok kedvelőinek kihagyhatatlan úti cél. A fonyódi szállás könnyedén foglalható telefonon vagy az interneten keresztül. Hétfőn, szerdán és szombaton a térség egyik legnagyobb vására elevenedik meg.

Egész Nyugat-Európában ismert, közkedvelt turisztikai látványosság évtizedek óta. Mi a titok és miért érdemes a fonyódi szállást a piac közelében lefoglalni? A hazai kereskedőkből összekovácsolódott esemény helyszíne könnyen megközelíthető. A parkolóhely biztosított, hogy a vásárlók kényelmesen és kellemesen nézelődhessenek. A piacon szó szerint minden megtalálható.

A szokásos zöldség, gyümölcs és más élelmiszer mellett, mézek, szárazvirágok, antikvár cikkek, festmények, könyvek, népművészeti és iparművészeti termékek, de még kisállatok is megvásárolhatóak. A 3 hektáros területen, a város szívében, egész évben kínálják portékáikat a kereskedők. Szeretettel várnak minden látogatót.