Vörös Erőd makett
Vásárlás

Hatalmas sikert arat a Trónok harca puzzle

A Trónok harca sorozat sikere a kiválóan megírt karakterekben, a csavaros, váratlan fordulatokkal teli történetben és nem utolsósorban, a változatos helyszínekben rejlett, amelyek rendkívül látványosan néztek ki a képernyőn.

Ezek közül sok a valóságban is létezik, természetesen a jobb hatás érdekében, a helyszínek jócskán fel lettek javítva számítógépes utómunkával, de a Trónok harca puzzle lehetővé teszi, hogy végre ne csak a képernyőn keresztül láthassuk ezeket a díszleteket, hanem élőben is.

A Vörös Erődöt nyilván egyetlen rajongónak sem kell bemutatni, hiszen ezen belül található a Vastrón, ami I. Aegon parancsára készült az ellenfelei legyőzött kardjaiból. Ezen kívül a Trónok harca puzzle a Stark kastélyt, Derest is tartalmazza, ami óriások segítségével épült és Észak legjelentősebb kastélya.

A Trónok Harca puzzle ezen változatának a beszerzésével mi magunk lehetünk azok az óriások, akik felépítik a Starkok híres kastélyát, ami fontos részét képezte a nagyszerű történetnek több könyvön és részen keresztül.