gyémántszemes kép
Vásárlás

Gyémántszemes kép valódi festmény helyett

Azon gondolkodik, mivel dobhatná fel kicsit a környezetét, ami nem jellemző minden háztartásra, kreatív, de mégsem bonyolult a kivitelezése? Egy gyémántszemes kép kitűnően elláthatja ezt a feladatot. A befejezett produktum szemet gyönyörködtető, szinte megtévesztésig hasonlít egy valódi festményre, azonban olajfesték, akril és az ezekhez hasonló festőanyagok használata helyett, a végleges képet apró kövecskék egymás mellé helyezése adja, ami egyedi vizuális élményt nyújt bárkinek, emellett kellemes és nyugtató időtöltést biztosít.

A gyémántszemes kép megrendelése előtt kiválaszthatja, hogy milyen mintákat, motívumokat kíván majd a környezetében látni, legyen szó állatokról, virágokról, tájképekről, mandaláról. Ezeket a mintákat egy vászonra nyomtatva kapja meg. Előre meg vannak számozva azokon a pontokon, ahová finom mozdulatokkal elhelyezheti majd a dekoratív színes kövecskéket, amiben egy különleges toll lesz a segítségére.

A gyémántszemes kép ajándékként is tökéletesen beválik. Vannak, akik gyémántszemes kirakó néven ismerik ugyanazon terméket. Ez abból is adódhat, hogy más kirakókhoz hasonlóan, a végleges képet csak azután szemlélheti meg, miután a megfelelő darabokat egymás mellé illesztette és a különböző színek összhangja végül létrehozza a festményszerű remekművet. Kiváló szabadidős tevékenység úgy Önnek, mint családjának, mivel az elkészítése egyszerű, mégis türelmet, koncentrációt igényel, kizárja a külvilágot, viszont az elkészülése után boldogsággal tölti el a munkálkodó egyéneket.

Ha szeretne egy gyémántszemes kirakó készletet rendelni, megteheti online és szinte biztosan talál majd olyan mintát, amit szívesen nézne a szobája falán vagy az asztalra állítva, hosszú ideig. A csomagban mindent meg fog találni, ami kell a gyémántszemes kirakó elkészítéséhez, vagyis a kövecskéket, esetleg kristályszemeket, olyan mennyiségben, hogy néhány elgurulása ne okozzon gondot, továbbá az öntapadós munkafelületet, ami lehet vászon, tolltartó vagy tábla, választásától függően, illetve a speciális tollat.