fog implantátum Budapest
Szolgáltatás

Fog implantátum Budapesten a hiányzó fogak pótlására

Hogyan pótolhatóak a hiányzó fogsor elemei? Ezt a kérdést nagyon gyakran teszik fel a pácienseink. A fog implantátum Budapest különböző helyszínein ugyanazt jelenti. Ez egy kis csavar, aminek az a feladata, hogy a fog gyökerét helyettesítse. Ez a rész teljesen láthatatlan és pontosan olyan, mint egy természetes fog gyökere.

Maga a fog implantátum Budapesten természetesen nem egy teljes fog. Az implantátumra egy speciális csatlakozót csavaroznak rá, ami a kezelés egy későbbi szakaszában a korona tartójává válik. A legegyszerűbben fogalmazva, az elveszített fog teljes rekonstrukciójának a kezdete, amit később egy porcelán koronával látnak el.

A modern fogászat nagyon gyakran használ implantátumokat. Ez azért van így, mert ezek lehetővé teszik, hogy a páciensek a természetes fogaik elveszítése után visszakapják a mosolyukat. A fog implantátum Budapesten természetes hatást ér el, mivel megfelelően reprodukálja a fogsort. Az implantátumok még parodontózisban szenvedőknek is teljes mértékben alkalmasak.