solár lámpa
Vásárlás

Gazdaságos üzemelésű solár lámpa

A világ folyton változik és míg régebben elképzelhetetlen volt a napenergia fűtésre és/vagy világításra történő felhasználása, ez ma már teljesen megszokott dolog. A solár lámpa a Napból nyeri az energiát a világításhoz, ezért is hívják más néven napelemes lámpának.

Jellemzően LED égőből, napelemes panelből és töltésvezérlőből áll. A napenergiát elektromos energiává alakítja, így biztosít egy rendkívül gazdaságos és környezetkímélő megoldást a kertek, udvarok, parkok, közterek megvilágítására. A házkörüli világításra szintén ideális a solár lámpa, így este bármikor lépünk is ki az ajtón, soha nincs teljesen sötét. Nagyon sokféle termék fedezhető fel a ledezz.hu webáruházban, aminek köszönhetően, mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelőt.

Vannak földbe szúrható, álló és falra szerelhető példányok, amelyek néhány műszaki paraméterben, teljesítményben, kinézetben különbözhetnek egymástól. De a legfontosabb dolog, vagyis a rendkívül magas minőség mindegyik solár lámpa esetében adott.