futóbicikli
Vásárlás

Futóbicikli a kinti játékhoz

A szabadban történő tevékenység rendkívül fontos és előnyös a kicsiknek. Ahhoz, hogy még inkább élvezhessék a kinti játszás szépségét, megfelelő játékszerekre van szükségük.

Ebben lehet nagy segítség a futóbicikli használata. A gyerkőc könnyebben megtalálhatja a játékpartnereit, fejleszti a szocializációs képességeit, serkenti a környező világ felfedezésének vágyát is. Megtanul egyensúlyozni, kormányozni, ezek által pedig egyre jobban felfedezi a saját erejét.

A futóbicikli igénybevétele egyszerűbbé teszi a későbbiekben a pedálos kerékpárra történő átszokást is. Gyárthatják műanyagból, ami nem annyira strapabíró és javítani is hátrányosabb, de könnyű a súlya.

Ezen kívül készülhet fából, amin bár hamarabb meglátszik az ütések nyoma, sok szülő környezettudatosság miatt mégis inkább ezt választja. A fémből előállított változatnál a váz erős, masszív, egy családon belül több gyerek is élvezheti a vele való játszás örömét. A futóbicikli megvásárlása már 2 éves kortól ajánlott, hiszen akkor már magabiztosan jár a csemete.