14 karátos arany karika fülbevaló
Vásárlás

Fényesre polírozott, 14 karátos arany karika fülbevaló

Az ékszerek között vannak klasszikus, nagyon szép darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, pedig ez nagy szó. A kiválasztásnál figyelembe kell venni az arcszerkezetet is, a 14 karátos arany karika fülbevaló főképpen a hosszúkás arcúaknak áll jól, mivel némileg tompítja, lágyítja az arcéleket. A hagyományos és az online ékszerboltok kínálatában szerepelnek ezek a modellek, tehát egyáltalán nem nehéz hozzájutni.

Az ekszerboltom.hu webáruház termékpalettáján megtalálható 14 karátos arany karika fülbevaló lencse keresztmetszetű csőből készült és 4,5 cm átmérőjű. Felülete gyönyörű fényesre polírozott, a sorompózárat merevítő hurok biztosítja, ami erősíti a tartását és a tartósságát.

Kellő elővigyázatossággal alkalmas az ékszer hétköznapi használatra is, de már sportoláshoz, alváshoz, fizikai munkához célszerű levenni. Mivel ez a 14 karátos arany karika fülbevaló az üreges kiviteléből eredően könnyen behorpad, ezért fokozottan óvni kell az erősebb ütődésektől. Nagyon szép sárga aranyból készült.