bőrfertőtlenítés
Vásárlás

Bőrfertőtlenítés hatékony készítményekkel

A jó minőségű fertőtlenítők minden kozmetikai szalon és egészségügyi intézmény elengedhetetlen kellékei, de erről valószínűleg senkit nem kell meggyőzni. A bőrfertőtlenítés, bár a sterilizálással ellentétben nem pusztítja el teljesen a mikroorganizmusokat, mégis garantálja a biztonságot és a magas szintű kényelmet.

Mikor kell bőrfertőtlenítő szert használni? Az általunk forgalmazott készítményeket úgy tervezték, hogy minden eljárás előtt és a szennyezett orvosi tartozékokkal és káros anyagokkal való érintkezés után használják. A bőrfertőtlenítésre közvetlenül a műtét vagy a műtéti kesztyű levétele után, valamint a műtéti terület tisztítása után is sor kell kerüljön.

Műtéti beavatkozás elvégzésekor érdemes a beavatkozás előtt egy kiváló minőségű bőrfertőtlenítő szerre fogadni, ami nemcsak a beteg bőrét készíti elő a végrehajtandó beavatkozásra, hanem lehetővé teszi a higiéniáról való gondoskodást is. A bőrfertőtlenítés nálunk kapható eszközei garantálják a kiváló összetételt és a ritka hatékonyságot.