antipasti
Vásárlás

Fantasztikus előétel az antipasti

Amint elkezd tombolni a nyár hazánkban, máris Görögországban érezhetjük magunkat. A hangulatot feldobhatjuk néhány kellemes italkülönlegességgel vagy éppen az antipasti rendszeres felszolgálásával. Ez a különlegesség egyértelműen bearanyoz minden étkezést. Egy olyan mediterrán ételspecialitásról van szó, amit általában a főétkezések előtt szolgálnak fel.

A kis falatkák állhatnak különféle sajtokból, olajbogyóból, pácolt zöldségekből és hasonlókból. Szerencsére már nem kell több 100 kilométert utazni azért, hogy az antipasti az asztalra kerüljön, mert bőven elég ellátogatni a zamatic.hu weboldalra és néhány kattintással megrendelni.

Ameddig várjuk a kiszállítást, bátran kereshetünk valami görög specialitást, amivel közösen az asztalra kerülhet. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat és élvezzük a megszokottól eltérő finomságokat. Természetesen nemcsak az antipasti lehet az egyetlen, ami mellett dönthetünk, hanem számtalan különlegességet próbálhatunk ki a konyhában, ami némi újdonságot visz a szürke hétköznapokba.