kulé kavics
Szolgáltatás

Dekoráció kulé kavics felhasználásával

Manapság az „ahány ház, annyi szokás” hangzatos mondása nagyon igaz, hiszen egy családi fészek megépítésekor kimondottan fontos a külsőségekre is fokozottan ügyelni. A kulé kavics kiváló megoldás lehet a kert feldobása és szépítése végett. A folyami kavics kicsit különlegesebb verziójáról sokan nem is tudnak eleget, pedig jó szolgálatot tehet bárhol.

Leginkább kvarc szemekből tevődik össze. Kertépítés során, valamint elválasztó jelleggel egyaránt okos választás. A kulé kavics többségében gömbölyű darabokból áll, rendkívül természetes összhatást kelt. Bejárók, kisebb területek kialakításához kitűnő. Vízelvezető képessége szintén jónak mondható, így ebből a szempontból kellő biztonságot nyújt.

Ágyások, parkolók megtervezésekor is dekoratívan mutat. Természetesen a kulé kavics kínálat eltérő méretű darabokat tartalmaz, 4-15 mm az átlagos nagyság. Kiemelkedően jó döntés lehet nagyobb volumenű építkezések alkalmával, mivel hatékonyan tölti a teret, így nem féltétlenül kell zöldövezetet kialakítani.