elasztikus pamut méteráru
Vásárlás

Elasztikus pamut méteráru vonzó áron

A pamut nagyon kedvelt anyag a ruhagyártásban, hiszen nagyon sok pozitív tulajdonsággal bír, ezeket pedig különféle termékeknél kimondottan jól lehet hasznosítani. A pamutból készült anyagok kiválóak felsőruházat, babaholmik és fehérnemű gyártására, azonban vannak olyan helyzetek, amikor enyhén rugalmas anyagra van szükség. Ilyenkor az elasztikus pamut méteráru kerül előtérbe, hiszen a jó nedvszívó képessége, a könnyű szabhatósága és varrhatósága mellett, enyhén nyúlik is. A Szakatex budapesti nagykereskedés széles elasztikus pamut méteráru kínálatot biztosít a vásárlóinak. Klienseink olcsón szerezhetik be az olasz és török gyárakból hozott textiltekercseket.

Az elasztánnak köszönhetően, az anyag nem marad merev és az esése is más lesz a testen. Attól függően, hogy a rugalmasságot adó műszálak mennyi százalékban találhatóak meg az adott anyagban, a termék lehet teljesen testre simuló is. Az elasztikus pamut méteráru nemcsak a webáruházunkban található meg, de széles kínálat várja Önt Budapesten, a Gyömrői úton található raktárunkban is. A Szakatex textil nagyker Budapest legfontosabb raktárja, hiszen 600 négyzetméteren tároljuk a különféle textúrájú anyagokat. Csalódni több okból sem fog. Amellett, hogy olcsón kínáljuk a legjobb minőséget, már 10 méter anyagot is biztosítunk, ha nem akarna egy teljes tekercset venni. A rendelést kiszállítjuk az ország bármelyik pontjára és személyes vásárlásra is van lehetőség. Ez a textil nagyker Budapest számos varrodájának biztosítja az alapanyagot, legyen szó sorozatban gyártott ruhákról, fehérneműkről vagy épp exkluzív viseletről.

A Szakatex textil nagyker Budapest és Magyarország elismert méteráru raktárja, ahol újrahasznosított poliészter, organikus pamut, matracvédő anyag is kapható. Nem idegen számunkra a szublimációs méteráru textilnyomtatás sem, amiről bővebben honlapunkon olvashat. Ezzel teljesen egyedi, sajátos mintát nyomhat egy egyszínű – lehetőleg világos- anyagra, tehát így limitált modelleket, ruhakollekciókat is gyárthat.