baba popsikrém
Vásárlás

Bőrnyugtató és tápláló baba popsikrém

Az újszülöttek testének minden területén érzékeny a bőr, azonban ez a popsijukra fokozottan jellemző. A baba popsikrém természetesen egyetlen olyan házból sem hiányozhat, ahol csecsemő él. A babák testének tökéletes, de érzékeny védőtakarója kellemetlenül reagál minden külső hatásra.

A vizelet, széklet gyakran produkál csúnya pelenkakiütéseket még a nagyon elővigyázatos szülők babáinál is. Ez ugyanakkor nemcsak az újszülötteknél fordul elő, hiszen 1-2 éves gyermekek popsiján is jelentkezhetnek csúnya és fájdalmas foltok. A baba popsikrém így az egyik leggyakrabban használt kozmetikum az első években. Pontosan ezért érdemes ebből csak kiváló minőségűt használni. A patikai készítmények nem mindig bizonyulnak a legjobb választásnak, hiszen gyakran több kárt okoznak, mint hasznot.

A HerbArting baba popsikrém összetevői között egészen biztosan nem fogunk találni vegyszereket, amelyek kiszáríthatják és tovább irritálhatják a bőrt. Találunk azonban olyan alapanyagokat, mint az illatos kamilla, kiváló mandulaolaj és minőségi shea vaj.