szürkehályog műtét
Szolgáltatás

Szürkehályog műtét: Budapesten ilyen árakkal érdemes számolni

A szürkehályogot, ha egyszer megjelent az életünkben, csak és kizárólag műtét által lehet eltávolítani. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint, a szóban forgó rendellenesség nem kezelhető gyógyszerekkel, sőt, a megelőzésére sincs mód. A lézeres beavatkozás kínálja a gyógyulás egyedüli lehetőségét. Várni nem érdemes, hiszen a szürkehályog előbb-utóbb teljesen ellehetetleníti a látást. Azoknál a személyeknél, akiknél aktuális a téma, gyakorta felmerülő kérdés a lézeres műlencse beültetés aktuális költsége.

Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a szürkehályog műtét kezelések a fővárosban, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a drnagymihaly.hu weboldalon. Dr. Nagymihály Attila szürkehályog specialista komoly szakmai múltra tekint vissza. Amennyiben Dr. Nagymihály szemész szakorvosnak szavazunk bizalmat, egyúttal a lehető legmodernebb technológiára, a prémiumminőségű kezelésre és a kitűnő ár-érték arányra is igent mondunk.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a műtét árát nagyban meghatározza az, hogy milyen típusú műlencse kerül beültetésre. Erre a beavatkozást megelőző részletes alkalmassági vizsgálatok során derül fény. Más árak érvényesek például a trifocalis vagy az egyfókuszú aszférikus lencsék esetében. Persze a költségekről részletesen informálódhatunk a már említett honlapon, ahol többek között arra is választ kapunk, hogy mennyit kell fizetnünk a műtét utáni kontrollvizsgálatok esetén.

Ha a szürkehályog mindkét látószervünket érinti, a Z FEMTO 7D lézeres műlencse beültetés keretén belül hatalmas kedvezményben lehet részünk. A Budai Szemészeti Központ ajánlata egy 200.000 Ft értékű kupon formájában nagyban lefaraghat a végső árakból. Amennyiben az ultramodern Z FEMTO 7D műtétet választjuk, a lézeres beavatkozást követően ajándékba kapunk egy általunk választott, márkás, 20.000 Ft értékű napszemüveget is. A drnagymihaly.hu oldalra látogatva elmerülhetünk a részletekben és az olyan fontos kérdéseinkre is választ kaphatunk, mint a fizetés módja, illetve a kupon igénylésének feltétele.