Mini párátlanító
Vásárlás

A Trotec TTK forradalmi újításokkal

Nem szabad ár alapján dönteni, amikor egy elektromos berendezést szeretnénk beszerezni az otthonunkba. Nem valószínű, hogy ami drága, az valóban jó is.

Érdemes elolvasni a felhasználói véleményeket az adott termékkel kapcsolatban. A Trotec TTK rengeteg háztartásban varázsolja kellemessé a levegőt ebben a pillanatban is. Nem csoda, hogy ennyire népszerű ez a modell, mivel nagyon jól mutat a modern otthonokban, a formavilágának köszönhetően.

A használata egyszerű és egyértelmű. A LED jelzőfények által pontos tájékoztatást kaphatunk a levegő állapotáról. A piros a magas páratartalmat, míg a kék az alacsonyt jelöli, a zöld pedig az ideális értéknél kezd el világítani. Mivel a Trotec TTK érzékeli a levegő páratartalmát, ezért csak akkor kapcsol be vagy ki, amikor erre szükség van.

Ez egy kifejezetten energiatakarékos megoldásnak számít, hiszen így kiküszöbölhető a felesleges működés. Hogyha megtelik a tartály a levegőből kivont vízzel, akkor szintén automatikusan kikapcsol a Trotec TTK. A kompakt méretnek köszönhetően, könnyen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba.