Stílusos frizura, hajbeültetés után
Szolgáltatás

Látványos eredmény a hair transplant által

A maga idejében Kojak nyomozó nagyon népszerű volt, amit többek között az egyértelmű ismertetőjelének köszönhetett, ami nem más volt, mint a kopasz feje.

Természetesen érhető, hogy manapság sokan nem szeretnének hasonlítani rá, ezért elgondolkodnak a hair transplant beavatkozáson, ami rutinnak számít és nem tartogat veszélyeket, sőt, még csak nem is fájdalmas. Az eredmény néhány héten belül szemmel látható lesz, amikor varázslatos módon elkezd növekedni a haj a fejbőr azon területein, ahol eddig pusztaság uralkodott.

A hair transplant többféle módon lehetséges. Akadnak drágább és kevésbe költséges beavatkozások. Tisztában kell lenni azzal is, hogy bizonyos esetekben kompromisszumot kell kötni a hair transplant lehetőségével.

A FUE módszer általánosnak számít, ám ez esetben a kiemelt hajhagymák helyén csupasz foltok maradhatnak. Ezek csak akkor láthatóak, hogyha azon a területen rövidre van nyírva a páciens haja. A hair transplant során nem kell komplikációk miatt tartani, ezért teljesen biztonságos eljárásnak számít.