tiszta méhpempő
Vásárlás

A tiszta méhpempő kaptári titka

A méheket vizsgálva különleges felfedezéseket fogunk tenni. A tiszta méhpempő szinte varázslatos erővel bír, ami az utóbbi években igen keresetté tette. Sokáig úgy gondolták, hogy a fiatalság alapja, ezért a hosszú élet reményében szedték. Honnan származnak ezek az ötletek? Elég, ha megvizsgáljuk a méhkaptár lakóit.

Ott vannak a dolgozók, akik nyáron összesen 6 hétig élnek, a munkájuk elvégeztével elpusztulnak. Ha télen születnek, akkor a pihenés miatt akár 6 hónapig is kihúzhatják, de az életük még így is rövidnek mondható. Eközben a királynő 5-6 évet él és folyamatosan növeli a méhkaptár számát. Egyetlen nap alatt hatalmas mennyiségű petét rak, ami a súlyának a kétszerese is lehet.

Ezek, amint kibújnak, csak tiszta méhpempőt fogyasztanak és 3 nap alatt a súlyuk ezerszeresét érik el. Nem véletlen, hogy az emberek is érdeklődést mutattak a különleges elixír iránt, ami több egészségügyi problémára is megoldást kínál. Azonban vásárlás előtt mindig győződjünk meg arról, hogy megbízható helyről származik!