szőnyeg
Vásárlás

A szőnyeg kettős szerepe

Amiért valaminek elsődlegesen funkcionális szerepe van, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne kihasználni a benne rejlő esztétikai értékeket is. Remek példa erre a szőnyeg, ami elsősorban egyértelműen arra szolgál, hogy elfedje a hideg padlót és kellemes meleget biztosítson a lábnak, amikor a lakásban járkálunk.

Ugyanakkor a szőnyeg anyaga, mintája és színe az adott szoba hangulatát is nagyban meghatározza, így ha jól választunk, akkor legalább olyan nagy hangsúlyt fog kapni a megjelenése, mint a minősége és a vastagsága. Tehát, amikor átböngésszünk egy üzletnek vagy online boltnak a kínálatát, érdemes a designt is figyelembe vennünk, hiszen ne csak a lábunknak kedvezzen a szőnyeg, hanem a szemünket is megörvendeztetheti.

Például, ha a homedesignlakberendezes.com oldalon nézelődünk, akkor ezzel nem lehet gond, hiszen itt csak jó minőségű és csodaszép modellek kaptak helyet. Egyedül azt kell eldöntenünk, hogy milyen stílust szeretnénk kialakítani a szobában és ha annak megfelelően döntünk az egyik szőnyeg mellett, akkor egészen biztosan jó lesz az összhatás is.