Syma drón
Vásárlás

A Syma drón jellemzése röviden

A piacon rengeteg modellt forgalmaznak, így nincs más hátra, mint beszerezni valamelyiket. A Syma drón X8HW kiadása négyrotoros kialakítással rendelkezik és FPV kamerával van felszerelve.

Ez azt jelenti, hogy akár élőképet is közvetíthet az okostelefonjára, amit el lehet menteni. Tökéletes arra, hogy rögzítse azokat a pillanatokat, amelyeket egy fényképezőgéppel vagy egyszerű kamerával nem lehet megtenni. A Syma drón repülési ideje 7-9 perc, ami nem kevés idő.

Ezután a terméket teljesen fel kell tölteni, ez az idő körülbelül 200 perc. Ha ez megtörtént, akkor újból használatba veheti. A töltés történhet USB kábelen keresztül számítógépről vagy laptopról.

Egyébként saját töltővel is el van látva a készülék. A Syma drón 6 darab tengellyel rendelkezik, amelyek elősegítik a gyors és dinamikus mozgást. Sőt, még 360 fokos fordulatra is képes. Ha szeretne erről a verzióról többet megtudni, akkor keressen rá az interneten vagy látogasson el az üzletbe és kérje ki a szakemberek tanácsát! Az ott dolgozók nagyon segítőkészek és minden kérdésére választ adnak.