So Slime Shaker
Egyéb

A So Slime Shaker kreativitást igényel

A slime az egyik legújabb őrület a játékpiacon, ami azonnal elvarázsolt minden gyereket, kortól és nemtől függetlenül. Nem is csoda, hiszen melyik gyerkőc ne szeretne ragacsos, csúszós és mindenféle színben pompázó gyurmával játszani?!

Ráadásul a So Slime Shaker révén, már nemcsak késztermékkel mókázhatnak a lurkók, hanem saját maguk is megalkothatnak különböző egyedi változatokat. Csak össze kell keverniük a So Slime Shaker dobozában található port a csillámokkal és a konfettivel, majd némi vizet adni hozzá és kész is a tökéletes, magyarosított nevén szlájm.

Bár sok szülő nem rajong ezért az új hóbortért, de ha már a gyerekek mindenképpen játszani fognak ilyesmivel, hiszen az oviban, iskolában, baráti körben egészen biztosan fog akadni legalább egy valaki, akinek lesz és így általa ők is ki fogják próbálni, akkor érdemes inkább a So Slime Shaker mellett dönteni és azt a kezükbe adni. Ehhez legalább a kreativitásukra is szükség lesz, így azt is mondhatnánk, hogy a slime jó hatással lesz a kicsikre.