tetőfelújítás
Szolgáltatás

Gyors és költséghatékony tetőfelújítás

Az idő nagy ellenség. Minden, amit az ember valaha is a kezével alkotott, az bizony idővel megrongálódik. Ez nincs másképp a háztető esetében sem, vagyis optimális esetben 30 évenként esedékessé válik a tetőfelújítás. Ez a munka ráadásul olyan, hogy a legprofibb ezermester férfin is kifog.

Hiszen nemcsak a magassággal kell megbirkózni, hanem a régi tető szétbontásával is, nem beszélve arról, hogy az újnak el kell készíteni a szerkezetét, majd rögzíteni a fedőlemezeket, cserepeket.

Bár sokan esküsznek arra, hogy az igazán időtálló tetőfelújítás alapja az agyagból kiégetett cserép, azért ezzel vitatkozni lehet. Más szempontok figyelembevételével, például súly, ár, a trapéz- vagy cseréplemez tetőzet válik jobb megoldássá.

Azt is figyelembe kell venni, hogy a nehéz tető rongálja a falak szerkezetét. Ha könnyebb elem kerül a házra, akkor a falak megerősítésére már nem kell költeni. Amennyiben tetőfelújítás előtt áll, javasoljuk, hogy keresse meg cégünk munkatársait és kérjen árajánlatot, mind a munkálatra, mind a felhasználandó anyagokra!