konzolbérlés
Szolgáltatás

A rendezvényekre elérhető a konzolbérlés

Sokan nem cserélnék le semmi pénzért a számítógépüket, inkább azt fejlesztik gamer PC-vé, hogy úgy élvezzék ki a különféle stratégiai és harci játékok világát. Mások pedig a konzolra teszik le voksukat és szívesebben játszanak úgy esténként. A konzolbérlés hatalmas élményt nyújthat azoknak, akik szívesen ki akarnák ezt próbálni, ráadásul különféle rendezvényekre is szokták igényelni csapatépítő jelleggel.

Nemcsak a gyerekeknek érdemes igényelni, hiszen a konzolbérlés a felnőttek körében is népszerű, legyen az céges buli, szezon vagy évadzáró, esetleg workshop. Szabadtéri összejöveteleknél is be lehet iktatni, mint plusz program. A Holoszoba kínálatában nemcsak a konzolbérlés érhető el, hiszen további érdekes szolgáltatások is igényelhetőek.

A megszokott karaoke szett mellett, remek kikapcsolódást tudnak biztosítani az animátorok, például a VR szemüveggel kísért drónreptetéssel. Látogasson el oldalunkra, kérjen árajánlatot vagy vegye alaposabban szemügyre az összeállított csomagokat korcsoportokra, rendezvénytípusra bontva!