póthaj fonáshoz
Vásárlás

A póthaj fonáshoz remek döntés

Napjainkban az egyik legfelkapottabb fodrászati szolgáltatás a hajhosszabbítás, amit többek között ezzel a kiegészítővel valósítanak meg. A póthaj fonáshoz sokféle kivitelben vásárolható meg. A termék csoportosítása szerkezet, anyag és feldolgozás szerint történik.

Rendkívül fontos a származási hely, mivel jelentős mértékben befolyásolja a minőséget és az élettartamot. Ha azt szeretné, hogy szép, tartós és természetes hatású legyen a frizurája, akkor egy európai változat jó döntésnek bizonyulhat.

Laikus szemmel nem egyszerű megállapítani, hogy melyik eredeti, ezért célszerű szakértő segítségét kérni. A minőségi póthaj fonáshoz kiváló opció, mivel szerkezetileg jól illeszkedik a saját szálakhoz.

Fontos, hogy rendelkezzen minimum 6-8 cm saját hajjal, mivel csak ebben az esetben lehet megfelelően rögzíteni a tincseket. Bármilyen típus mellett is dönt, figyeljen a megfelelő szárításra és a kíméletes fésülésre! Gyümölcssavas samponokat nem ajánlott használni, sőt, a tőszárítást is kerülni kell! A póthaj fonáshoz ideális választás.