NOBO radiátor
Vásárlás

A NOBO radiátor Norvégiából érkezett hozzánk

A skandináv vidékek szülöttei bizony tudják, hogy mi a tél! Az északon elterülő országok közül, Norvégiában vannak a leghidegebb telek, így nem is csoda, ha a NOBO radiátor az itt élő emberek keze munkájaként látta meg a napvilágot.

A NOBO radiátornak alig akad párja a fő fűtési egységek között, ennek pedig megvannak a logikus okai. A csúcsteljesítményű norvég radiátor kivitelezői zárt fűtőpanellel látták el a terméket, ezáltal is garantálva annak hosszú távú biztonságos működését. Az elektronikus vezérlésnek hála, a NOBO radiátor hihetetlenül energiatakarékos, hiszen kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos társai. Sőt, ezek a vezérlőpanelek cserélhetőek is, így ha bármilyen innovációja a piacra kerül az említett egységnek, Ön könnyen fejlesztheti anélkül, hogy egy teljesen új terméket kellene vásárolnia.

A felsorolt pozitív tulajdonságok mellett, az is a NOBO radiátor mellett szól, hogy a falra való felszereléséhez nem szükséges szakértő segítséget kérni, így a megvásárlása után azonnal élvezheti az abból áradó meleget.