mágnestábla
Vásárlás

A mágnestábla az iskolai éveket idézi

Felelősségteljes felnőttként visszatekintve, az iskola padjában átélt élmények megszépülnek az eltelt évek súlya alatt, ám az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a tudásunk, az ismereteink alapját és legjavát a szóban forgó oktatási intézmény falain belül szereztük meg.

Manapság sokkal több kiváló eszköz van a tanárok és tanítók kezében, mint annak idején, a mágnestábla pedig egyike ezen praktikus kellékeknek. Az említett hasznos eszköz, a mágnestábla tökéletes az egyes anyagok és témák szemléltetésére és mivel környezetbarát is, bátran használhatja azokat bárki. A mágnesestábla használatakor ráadásul krétapor sem keletkezik, így a kis nebulók elbúcsúzhatnak a fullasztó, kellemetlen köhögéstől, ami sajnos a hagyományos táblák és a krétapor esetében elkerülhetetlen.

A Store11 webshop kínálata a mágnesestáblák valóságos garmadájával várja a kedves érdeklődőket. Az internetes bolton keresztül megrendelhető termékek roppant strapabíróak is, amit az igényesen kialakított időálló alumíniumváznak köszönhetünk.