citrom esszenciális illóolaj
Vásárlás

A citrom esszenciális olaj felhasználási lehetőségei

Kiváló minőségű illóolajat keresel? Válaszd doTERRA minőséget! Engedd meg, hogy bemutassam a citrom esszenciális illóolaj előnyeit. A különleges tisztaságú termékek előállításra szakosodott vállalat minden olyan értékes összetevőt beletölt üvegcséibe, amire csak szükséged lehet. Nincs ez másképp a citrom esszenciális illóolaj esetében sem, így, ha megvásárlod, biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű és a világ legismertebb készítményét tarthatod a kezedben.

Mire tudod használni? Ez az egyik legsokoldalúbb olaj, ugyanis szerteágazó felhasználási területe akad. Ha szeretnél egy-egy nehéz nap után megnyugodni, felfrissülni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod. Párologtasd, egyrészt a kellemes illata miatt, másrészt pedig azért, mert jó hatással van az idegekre és a kedélyállapotra, tehát megnyugtatja az agyat, ellazítja a lelket és jókedvre terít.

Ha még ennél is tovább mennél, használd bútorápolásra vagy felülettisztítóként, felmosószerként, esetleg légtérfertőtlenítőként és légfrissítőként. Mert a citrom esszenciális olaj ezeken a felhasználási területeken is kiválóan teljesít. Mindössze egy pumpás flakonra, illetve egy jó aromadiffúzorra, ioncserélt vízre és pár csepp citromolajra van szükséged.

A doTERRA termékek különlegessége, hogy rendkívül tiszták, és éppen ezért a citrom esszenciális olaj belsőleges fogyasztásra is alkalmas. A citrom és zöld citrom olajokkal töltött cukorkáknak köszönhetően belülről is élvezheted a frissítő és nyugtató hatását. Hol találod meg ezeket a különleges termékeket? Természetesen az Olajkertnél. Kattints a részletekért!