testradírok
Vásárlás

A testradírok különleges hatásai

Ha azt szeretnénk, hogy a bőrünk szép legyen, akkor érdemes alkalmaznunk pár extrát. A jó testradírok szemcséket tartalmaznak, amelyek hatékonyan radíroznak, miközben az olajok és vajak hidratálják a bőrt, az illóolajok pedig speciális problémára nyújtanak megoldásokat.

A testradírokat a nedves bőrön kell használni, körkörös mozdulatokat végezve. A bennük lévő szemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket és élénkítik a vérkeringést. A benne lévő olajok azonnal felszívódnak, így a bőrünk élettel teli lesz. Ezek a szemcsék általában cukor, só, zab vagy magőrlemény keverékéből készülnek. Az olajok lehetnek kókusz, shea vagy kakaó alapúak. Fontos, hogy ne tartalmazzon olyan összetételt, ami irritálhatja a bőrünket.

Felhasználhatjuk a száraz bőrön, ami fényesre és puhára varázsolja a bőrünket, miközben a nyirokrendszer hatékonyabban működik. Alkalmazhatjuk méregtelenítés során is, mert segít a toxinokat eltávolítani. Akármelyiket is választjuk, a testradírok használata során biztosan pozitív hatást fedezünk majd fel a bőrünkön.